Naar content
Image
Terug

Ga mee op 18 september naar Techniek in de biotuinbouw

Ga mee op 18 september naar Techniek in de biotuinbouw

25 jul 2018 Redactie Bionext
Op 18 september nodigt de Belgische bio-sector groente- en kleinfruittelers uit voor een netwerkdag & beurs voor professionele kleine en middelgrote groenteteeltbedrijven. Het thema is: “Techniek in de biotuinbouw”.
 
Het evenement is van 11.00 uur tot 18.00 uur en wordt gehouden bij biologisch bedrijf de Klepper in Wolvertem. Er is een dagprogramma met 4 demo’s, o.a. over mechanische onkruidbestrijding en er is tussendoor tijd om de stands te bezoeken. In de komende weken zullen de organisatoren steeds meer van het programma bekend maken.
 
Bionext gaat er heen, om te leren, te luisteren, te ontdekken. En we doen dat het liefst met zoveel mogelijk bio-telers en andere belanghebbenden (adviseurs, onderzoekers, docenten, studenten). Omdat we deelnemen aan het Europese project Diverimpacts, een project over diversiteit in teelten, hebben we wat geld om een grote bus te boeken.
 
We gaan op één dag heen en terug
We vertrekken vanaf een centraal punt, waarschijnlijk station Ede-Wageningen 
Afhankelijk van de aanmeldingen organiseren we nog één stop in het zuiden om deelnemers op te pikken. 
We vragen een eigen bijdrage, voor benzinekosten en bijvoorbeeld een gezamenlijke maaltijd op de terugweg. Hoeveel dat wordt, weten we pas als we een idee hebben hoeveel mensen meewillen. Meer dan 50 euro zal het niet worden. 
Als het aantal plaatsen overschreven wordt, hebben biotelers voorrang.
 
Heb je interesse? Meld je uiterlijk vrijdag 17 augustus aan via het Aanmeldformulier Excursie Wolvertem. Na 17 augustus informeren wij je over vertrektijden, route en kosten.
 
 
0


0 Reacties Reactie toevoegen