Image

Thema's

Door samen met de leden te kiezen voor een aantal herkenbare thema's wordt duidelijk waar de prioriteiten voor de sector liggen. Ook kan er doelgerichter gewerkt worden. Hieronder de thema's waaraan op dit moment gewerkt wordt.

Terug

Zeer geslaagd kick-off event Bio10daagse bij tophockeyers in Laren

Zeer geslaagd kick-off event Bio10daagse bij tophockeyers in Laren

12 sep 2016 Redactie Bionext

Afgelopen zaterdag 10 september werd de Bio10daagse succesvol afgetrapt bij de Larensche Mixed Hockey Club (LMHC). Bionext, de ketenorganisatie van biologische landbouw, ondertekende een sponsorcontract met de LMHC. De sportclub gaat biologisch promoten onder de spelers. Dit jaar staat de Bio10daagse, na de succesvolle deelname aan onder meer de Olympische Spelen, in het teken van biologische voeding en sportprestaties. Van 15 tot 24 september 2016 is er tien dagen lang extra promotie voor biologisch in heel Nederland.

Wij staan achter bio
Tijdens de Bio10daagse staat naast het sporten en de biologische voeding ook het 'groene blaadje' volop in het zonnetje. Met dit officiële biologische keurmerk is het in de winkel makkelijk kiezen voor lekker en 100% gecontroleerd biologisch. Dit keurmerk geeft aan dat het product voldoet aan Europese normen, die streng gecontroleerd worden. Zo weet je dus zeker dat ook jij met een goed gevoel achter biologisch kan staan!
Veel winkels doen mee en laten biologisch stralen tijdens de Bio10daagse. Ze komen met kennismakingsaanbiedingen om iedereen het brede aanbod biologisch te laten ontdekken. Er worden nieuwe producten geïntroduceerd binnen het biologisch assortiment en is er in vers veel aanbod van nieuwe oogst. Kijk ook www.bio10daagse.nl

De Bio10daagse is onderdeel van #achterBio, een campagne van Bionext die gefinancierd wordt met steun van de Europese Unie.Het kick-off event rond het clubhuis van de Larensche Mixed Hockey Club was een groot succes. Onder een stralende zomerzon proefden de hockeyers enthousiast van diverse biologische hapjes en sapjes op het speciaal hiervoor ingerichte ‘Bioplein’. Goede voeding is essentieel voor topprestaties in de sport. Voorzitter Micky Adriaansens van de Larensche Mixed Hockeyclub is ervan overtuigd: "Alle hockeyspelers (groot en klein) verbruiken tijdens hun wedstrijden en trainingen veel energie. Biologisch voedsel geeft die energie. Goede en vooral gezonde voeding is een must! Van Rio naar Bio, nu ook Bio bij Laren. Daar zijn wij trots op." De club bood dan ook graag ruimte aan de aftrap van de Bio10daagse op 10 september.