Naar content
Image
Terug

Tech & Bio

Tech & Bio

17 sep 2019 en 19 sep 2019

Tech&Bio in Valence (Frankrijk) is de professionele openluchtbeurs voor de biologische landbouw. De beurs is bekend in heel Europa en is een unieke kans voor ondernemers om kennis op te doen over de nieuwste en meest efficiënte biologische landbouwtechnieken. Daarnaast is de beurs een ideale gelegenheid voor kennisuitwisseling over bijvoorbeeld NKG, mechanische onkruidbeheersing en het maken van nieuwe connecties in de Europese markt. Naast allerlei velddemonstraties, is er ook een volledig programma aan interessante en praktijkgerichte lezingen. Ook worden bezoeken georganiseerd aan landbouwbedrijven in de streek. Bionext organiseert dit jaar een bezoek aan deze beurs met een Nederlandse delegatie. De voertaal van de beurs is Frans. Beheersing van het Frans is handig, maar niet noodzakelijk. Voor een sfeerimpressie, zie de teaser

Wanneer?
17 sep 2019 (middag) tot 19 sep 2019 (avond) (twee overnachtingen)

Voor wie?
Professionals betrokken bij de biologische sector. (Biologische) landbouwers krijgen voorrang en korting bij inschrijven. 

Prijs?
De kostprijs wordt geraamd op 200 à 250 euro voor boeren en 350 à 400 euro voor andere deelnemers. In het tarief zijn vervoer (trein), 2 overnachtingen, toegangsticket en vier maaltijden inbegrepen. Dankzij de groepstarieven en onze samenwerking met de organisatoren van Tech&bio kunnen wij je een voordelig tarief aanbieden. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, het type kamer en de actuele TGV-tarieven, dus wees er snel bij!

Meer info of aanmelden?
Stuur een mail naar Niels Heining (Heining@bionext.nl).