Nieuws

Agenda

  • Jaar van de Bodem 2015
    01-01-2015 tot 31-12-2015
  • Bio-beurs 2016
    20-01-2016 tot 21-01-2016
  • IFOAM-congres
    04-04-2016 tot 06-04-2016

Biofood Magazine

BIOFOOD is het vakblad voor iedereen die werk maakt van biologische landbouw en voeding. Oftewel, voor iedereen in Nederland (en Vlaanderen) die professioneel actief is in de (primaire) productie, handel, verwerking en retail van biologische landbouw en voeding, inclusief catering en horeca.
Lees hier de laatste BIOFOOD! 

BIOFOOD wordt uitgegeven door Bionext onder alle Skal- en EKO-gecertificeerde bedrijven en laat zien wat de sector bezighoudt. Met BIOFOOD houdt u voeling met de groeiende en steeds diverser wordende markt, zowel nationaal als internationaal.
BIOFOOD informeert, signaleert en analyseert met veel oog voor de praktijk van het ondernemen, inclusief financiële en bedrijfseconomische aspecten en onderwerpen als logistiek en marketing. BIOFOOD kijkt daarnaast over de eigen grenzen heen en volgt maatschappelijke ontwikkelingen als verduurzaming en corporate governance op de voet.

Biofood verschijnt vijf keer per jaar en wordt kosteloos toegezonden aan bedrijven die biologisch gecertificeerd zijn of in omschakeling. Ook is het mogelijk om een persoonlijk abonnement op naam te ontvangen. Leden van VBP of Biowinkelvereniging ontvangen 33% korting op het normale abonnementstarief.

Neem nú een abonnement
Abonnementen in Nederland: € 60 per jaar excl BTW.
Abonnementen buitenland: €80 per jaar excl. BTW.
Abonnementen op naam: Voor bedrijven die lid zijn van BioHuis, VBP of VBW kost een abonnement €40 per jaar excl BTW.
Studentenabonnement: €35 euro per jaar
Meerdere abonnementen per bedrijf zijn met een aanzienlijke korting verkrijgbaar. Voor aanmeldingen en meer informatie kunt u mailen naar: biofood@bionext.nl  

Adverteren
Met een advertentie in Biofood bereikt u alle professionals in de biologische branche. Advies en contact: 

Renáta Horenová
Mail: horenova@bionext.nl
Bel: 06-186 50 517

De tariefkaart voor 2015 kunt u hier downloaden (PDF).