Nieuws

Agenda

  • It’s the food, my friend! - deel 6
    09-05-2014
  • Sustainable Foods Summit
    05-06-2014 tot 06-06-2014
  • Save the date: Bionext netwerk- en inspiratiemiddag
    07-10-2014

Biofood Magazine

Lees de nieuwe BIOFOOD!

BIOFOOD is het vakblad voor iedereen die werk maakt van biologische landbouw en voeding. Oftewel, voor iedereen in Nederland (en Vlaanderen) die professioneel actief is in de (primaire) productie, handel, verwerking en retail van biologische landbouw en voeding, inclusief catering en horeca.
BIOFOOD wordt uitgegeven door Bionext onder alle Skal- en EKO-gecertificeerde bedrijven en laat zien wat de sector bezighoudt. Met BIOFOOD houdt u voeling met de groeiende en steeds diverser wordende markt, zowel nationaal als internationaal.
BIOFOOD informeert, signaleert en analyseert met veel oog voor de praktijk van het ondernemen, inclusief financiële en bedrijfseconomische aspecten en onderwerpen als logistiek en marketing. BIOFOOD kijkt daarnaast over de eigen grenzen heen en volgt maatschappelijke ontwikkelingen als verduurzaming en corporate governance op de voet.

Biofood verschijnt vijf keer per jaar en wordt kosteloos toegezonden aan bedrijven die biologisch gecertificeerd zijn of in omschakeling. Ook is het mogelijk om een persoonlijk abonnement op naam te ontvangen. Leden van VBP of Biowinkelvereniging ontvangen 33% korting op het normale abonnementstarief.

Neem nú een abonnement
Abonnementen in Nederland: € 60 per jaar excl BTW.
Abonnementen buitenland: €80 per jaar excl. BTW.
Abonnementen op naam: Voor bedrijven die lid zijn van BioHuis, VBP of VBW kost een abonnement €40 per jaar excl BTW.
Studentenabonnement: €35 euro per jaar
Meerdere abonnementen per bedrijf zijn met een aanzienlijke korting verkrijgbaar. Voor aanmeldingen en meer informatie kunt u mailen naar: biofood@bionext.nl  

Adverteren
Met een advertentie in Biofood bereikt u alle professionals in de biologische branche.
Advies en contact: PSH Media Sales, Postbus 30095, 6803 AB Arnhem.
Bezoekadres: Kronenburgsingel 515, 6831 GM Arnhem, tel. 026-750 18 00,
info@pshmediasales.nl. Contactpersoon is  Arno Cornelissen.
De tariefkaart voor 2013 kunt u hier downloaden (PDF).