Iedereen Lekker naar de Boer!

22 juni 2013 tot 23 juni 2013

Elk jaar houden de biologische boeren en tuinders van Nederland open erf, in het Lekker naar de Boer-weekend. Dit jaar is dat op 22 en 23 juni. Je kunt dan zelf ervaren wat biologisch telen inhoudt en de mensen achter het biologische product ontmoeten. De boer en boerin staan klaar om je van alles te laten zien, ruiken en proeven. Je kunt met eigen ogen zien dat samenwerken met de natuur zo makkelijk lijkt, maar heel veel vakmanschap vereist. Want behalve voor de heerlijkste ingrediënten voor je maaltijd, zorgt de biologische boer ook voor het milieu, dierenwelzijn en de natuur.

Op 22 en 23 juni kun je je eigen appelsap persen, (wijn)proeven of een koe knuffelen. Er zijn rondleidingen over het bedrijf waarbij de boer zijn passie deelt met de bezoekers. Kinderen kunnen wol vilten, in de hooiberg spelen of jonge dieren aaien. Voor elk wat wils! Door te kijken, te ervaren en te proeven gaat er een wereld voor je open.

Op www.lekkernaardeboer.nl/ZoekEenBoerderij vind je alle boerderijen die meedoen. Elke dag komen er nieuwe boerderijen bij, dus hou de site in de gaten voor de meest actuele informatie. Voor wie er helemaal een actief weekend van wil maken zijn er fietstochten uitgestippeld van de stad naar de boer in de buurt. Iedereen welkom!

Lekker naar de Boer is een campagne van Bionext.

Reacties

Geachte heer, mevrouw,
Graag zwil ik weten wat u aan promotie doet in Zeeland? Wie weet kunnen we hierin iets voor elkaar betekenen.
Hartelijke groet,
SCOOP,
Nellie Oosthoek,
PR en Communicatie , 0118 682586 of 0622474479

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Geef de karakters in die u in de afbeelding ziet. (verify using audio)
Neem de tekens uit het bovenstaande figuur over. Waneer de tekens niet duidelijk zijn, kunt u het formulier verzenden om een nieuw figuur weer te geven. De tekens zijn niet hoofdlettergevoelig.