Nieuws

Word donateur

Help mee!
De biologische landbouw is de groenste landbouw die er is. Word donateur en werk samen met ons aan een duurzame, diervriendelijke voedselvoorziening en een groenere leefomgeving.


ANBI-status

Bionext heeft het ANBI-keurmerk voor goede doelen, waardoor een gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is van je belasting. Zo kun je dus gratis iets bijdragen of een donatie doen.


Waarom geven?

Met jouw donatie draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de biologische sector. Jouw gift gaat naar onderzoek, innovatie, regelgeving, belangenbehartiging en voorlichting. Daarnaast organiseert Bionext publiekscampagnes zoals Adopteer een Kip, Adopteer een Appelboom, het Pieperpad (fietsroute langs biologische aardappelbedrijven) en het weekend Lekker naar de boer. Met deze campagnes bereiken we jaarlijks vele tienduizenden mensen, onder wie veel nieuwe klanten voor biologische producten. Zo helpen wij de biologische sector groeien. Help ook jij mee?   

Op een andere manier bijdragen?
Even niet in de gelegenheid om geld te doneren? Maar je wil wel iets kunnen betekenen? Kijk dan hier eens wat je nog meer kunt doen om bij te dragen aan de groei van biologisch.