Nieuws

Passie voor biologisch
Bionext maakt zich sterk voor méér duurzame biologische voeding en landbouw. Het is onze passie om jou weer te verbinden met wat je eet, waar het vandaan komt en wie het maakt. Oftewel: terug naar de oorsprong! Zodat je bewust kan kiezen wat goed is voor jou en voor de wereld om je heen.  

Home

Octrooi op leven?

De campagne van Bionext is genomineerd voor de NRC Charity Award 2015. Stem ook op onze advertentie! Zo help je mee aan het uitsluiten van octrooien op natuurlijke eigenschappen van planten. Want: 'De natuur heeft geen eigenaar'!

Word donateur en ontvang gratis dit leuke Natuur Doe-Boek!

Word donateur van Bionext voor een jaarlijks bedrag van minimaal €25, en ontvang gratis het Grote Natuur Doe-Boek. Jouw donatie gebruiken we voor onderzoek, voorlichting en de belangenbehartiging van biologisch. Weetje: Bionext heeft de ANBI-status.

Jaarverslag 2014

Biologisch is het snelst groeiende segment in de voedingsbranche. Bionext draagt daar stevig aan bij. Benieuwd wat we allemaal doen? Blader dan eens door ons fraaie digitale jaarverslag van 2014 heen. Een jaar met twee gezichten... Veel leesplezier!

Heerlijke fietsroutes

Lekker op de fiets naar de boer! We hebben prachtige fietstochten voor je uitgestippeld van de stad naar boeren in de buurt. Heerlijk fietsen door het platteland en onderweg je tas vullen met allerlei lekkers van de boerderij.