Nieuws

Passie voor biologisch

Bionext maakt zich sterk voor méér duurzame biologische voeding en landbouw. Het is onze passie om jou weer te verbinden met wat je eet, waar het vandaan komt en wie het maakt. Oftewel: terug naar de oorsprong! Zodat je bewust kan kiezen wat goed is voor jou en voor de wereld om je heen. 

Home

Ook kippen houden van uitdelen

Het is weer feest deze maand! Ben je nog op zoek naar een origineel en duurzaam (relatie)geschenk voor Sint of Kerst? Geef een Kipkado en geniet van de lekkerste bio-eitjes.

> Bestel je Kipkado hier

Het onbetaalbare voordeel van Ekoplaza

Biologische supermarktketen Ekoplaza is gestart met haar nieuwe campagne ‘onbetaalbaar voordeel bij Ekoplaza’. De supermarktketen wil hiermee haar fundamentele keuze voor biologische producten naar voren brengen. Bekijk hier hun film.

Ontvang gratis dit leuke Natuur Doe-Boek!

Word donateur van Bionext voor een jaarlijks bedrag van minimaal €25, en ontvang gratis het Grote Natuur Doe-Boek. Jouw donatie gebruiken we voor onderzoek, voorlichting en de belangenbehartiging van biologisch. Weetje: Bionext heeft de ANBI-status.

Bio1000 bouwt aan de toekomst van biologisch

Op zaterdag 10 oktober was de hele biologische keten vertegenwoordigd tijdens de Bio1000 in het Plantion in Ede. Hier hebben zij met elkaar nagedacht over de richting en het waarom van de biologische kernwaarden ten aanzien van de toekomst.