Nieuws

Passie voor biologisch
Bionext maakt zich sterk voor méér duurzame biologische voeding en landbouw. Het is onze passie om jou weer te verbinden met wat je eet, waar het vandaan komt en wie het maakt. Oftewel: terug naar de oorsprong! Zodat je bewust kan kiezen wat goed is voor jou en voor de wereld om je heen.  

Home

Bloesemdagen

Het is weer de mooiste tijd van het jaar: alle fruitboomgaarden staan in volle bloei! Laat je verrassen door de vele aspecten van de fruitteelt tijdens een rondleiding door een bloeiende boomgaard.

Lekker naar de Boer

Breng op 20 en 21 juni een bezoek aan een van de vele biologische boerderijen en ervaar het échte boerenleven. Tijdens dit weekend kun je in heel Nederland terecht voor rondleidingen, markten, proeverijen en (kinder)activiteiten.

Biologische recepten

Geniet jij ook zo van lekker biologisch eten en sta jij graag in de keuken? Bekijk dan hier de nieuwste Smaakmakend: het culinaire magazine boordevol verhalen, inspiratie en natuurlijk de lekkerste bio-recepten. 

Paprika een uitvinding?

Nee! En daarom is Bionext een officiele bezwaarprocedure gestart tegen het octrooi van Syngenta op de rode paprika. De 'uitvinding' van Syngenta betreft namelijk een eigenschap van een plant die in de natuur voorkomt.