Ketenorganisatie voor duurzame, biologische landbouw en voeding

Nieuws

Agenda

Doe mee

Adopteer een Kip en Adopteer een Appelboom zijn acties van Bionext. Door hieraan mee te doen draag je bij aan een meer duurzame en diervriendelijke voedselproductie in ons land. 

   

Met een Kipadoptie steun je de biologische pluimveehouders en geniet je zelf van heerlijke biologische eitjes. Met een Boomadoptie of een Dagje appels plukken steun je de biologische fruittelers en kunt je (jouw eigen) appels plukken.

Speciale zomeractie! Trakteer jezelf of een ander op heerlijke biologische appels van eigen boom! En met onze speciale zomeractie krijg je maarliefst 20% korting! Je betaalt nu maar €39,50 in plaats van €49,50! Hiervoor krijg je een eigen appelboom op een biologische boomgaard, waarvan je alle appels mag plukken in de oogsttijd (september of oktober). Wil je wel plukken, maar hoef je geen eigen boom? Kies dan voor een plukarrangement. Dit kost €22,50 per jaar. Geniet van een verse biologische appel en schrijf vandaag nog in op www.adopteereenappelboom.nl en oogst dit najaar nog je eigen heerlijke biologische appels! Aanbieding geldig t/m 31 augustus