Doe mee

Social supporter
Ben jij helemaal weg van biologisch eten? Zou je graag wat extra’s doen maar heb je even niet het geld om ons te steunen? Geen probleem! Spread word! Like onze Facebook, volg onze Twitter en check ons op Pinterest. Deel, retweet en repin onze posts. Super eenvoudig en op deze manier help je ons met een beetje extra zichtbaarheid.

Iemand jarig? Stuur een kaartje! Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Bionext. Of koop als kado een boek via YouBeDo: zij doneren 10% van elk aankoopbedrag aan een goed doel naar eigen keuze. En daar hoef je niks extra's voor te betalen!

Zit je liever niet achter je computer? Geen probleem, vertel aan iedereen die het maar wil horen over het belang van biologisch eten: vrienden, familie en collega’s. Vraag bijvoorbeeld ze wel eens biologisch eten en leg ze de verschillende keurmerkjes uit. Mochten iemand vragen hebben, wijs ze dan eens op onze veel gestelde vragen-pagina

Natuurlijk kun je ook een keer biologisch koken voor iemand zodat ze zelf kunnen ervaren hoe lekker het is. Check Smaakmakend voor lekkere recepten.

Bio(next) een handje helpen
Wij zijn ontzettend blij als we de hulp van vrijwilligers kunnen inroepen. Soms komen we namelijk simpelweg handen te kort met alles wat we willen doen voor biologisch. Natuurlijk kun je zelf aangeven waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen! Zo kun je bijvoorbeeld helpen tijdens bloesemdagen, plukdagen en het "Lekker naar de Boer" weekend, maar we kunnen ook altijd mensen gebruiken die goed zijn in fotograferen, filmen of secretariaatswerkzaamheden.

Dus ben jij ook enthousiast over biologisch en vind je het leuk om ons af en toe ergens bij te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Stuur een mailtje naar info@bionext.nl. Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen op (030) 233 99 70.

Biologische actie steunen
Wil je biologische boeren helpen? Check dan onze actie: Adopteer een Kip! Hiermee steun je op een leuke manier een goed doel. Met een Kipadoptie steun je de biologische pluimveehouders en geniet je zelf van heerlijke biologische eitjes.